CoHands

CoHands

Hvordan ser dit behov
for extra løft i arbejdet ud?

Behovene i den enkelte virksomhed er forskellige, og Trolleyen er blot basen. Vi ved at ingen arbejdspladser er ens, og vi sidder klar til at løse netop dit løftebehov.

Så fortæl os, hvordan ser dit behov for et xtra løft i arbejdet ud?

Dine behov i fokus

Vær medskaber!

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

Case Copenhagen Airport (CPH)

Den arbejdsmiljøansvarlige hos CPH kontaktede os, og fortalte om en af deres afdelinger, Facility Services, hvor de var udfordret på grund af uhensigtsmæssige løft:

”På en typisk nattevagt skal en gruppe medarbejdere fra Facility Services i gennemsnit flytte 50 borde og 150 stole, og de arbejder i mange forskellige områder i lufthavnen, blandt andet også i loungen hvor der er store tunge og uhåndterlige designer møbler, der skal flyttes”

Vi fik tilsendt billeder af de forskellige typer møbler, blandt andet billeder og mål på de 35 kg. tunge lounge møbler og sofaarrangementer der vejede over 50 kg. Ud fra billeder og mål, udarbejdede vi et forslag til Facility Services, og kort efter havde de en løsning der fungerer rigtig godt.

”Trolleyen har hjulpet os til at få et bedre arbejdsmiljø, fjernet en masse tunge løft, og specielt om morgenen hvor vi er trætte, er Trolleyen en kæmpe hjælp.”

Jesper
Facility Services, Copenhagen Airport (CPH)

Dine behov i fokus

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

TrolleyBase

Klik, løft, kør!

 

.

XHands

Trolley-tools

til din branche

.

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

 

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt

Innovative løsninger Nomotec - sortering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev