Effektivisering af arbejdsgange

Effektivisering af arbejdsgange

Udfordringer under udrykning

Samarbejdet med Hovedstadens Beredskab, opstod efter den 22. internationale Sternfahrt messe i 2017 i Sønderborg, hvor Smart Trolley var blandt de faglige udstiller på messen.

Udfordringen for beredskabet er et nyt udryknings-konceptet, hvilket indebærer nye opgaver for brandfolkene.

De nye sprøjte-biler til Hovedstadens Beredskab skal være mindre i størrelse, medbringe flere redskaber, og bemandes med færre brandfolk end nogen anden sprøjte, som er i brug hos beredskabet i dag.

Mindre personale i bilen betyder nye opgaver, og en mere effektiv udnyttelse af personalets resurser. Et smart koncept til transport af redskaberne, er en vigtig del af succeskriterierne for, at sådan en bil kan bruges mest effektiv.

Opgaven for Smart Trolley TFR120 bestod i at levere et transportkoncept, som kan implementeres i den moderne brandbil, og afhjælpe brandmænd med de tunge løft og skub, som koster kraft og energi.

Resultatet er en løsning med simple værktøjer, som kan monteres i brandbilen sammen med en Trolley TFR120.

Trolleyen kan hurtigt hentes ud af bilen, og påmonteres det nødvendige værktøj for at gribe de redskaber, som skal bruges til selve brandbekæmpelse. Med en Smart Trolley TFR120 løsning har Hovedstadens Beredskab nu mulighed for at gribe fire slangekurve med enten B-slanger eller C-slanger, og køre dem ud i ét træk, uden at skulle bruge kræfter på, at bære eller bevæge kurvene manuelt.

Skal vi holde kontakten?

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

 

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt

Innovative løsninger Nomotec - sortering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev