Det er her dit arbejdsmiljø elektrificeres!

Elektrificering af din transport, internt og eksternt

TrolleyBase

Trolleyen er designet omkring brugeren. God ergonomi skaber arbejdsglæde.

Trolleyen er skabt til at løfte og lette arbejdet og forbedrer det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

Vores vision med Trolley er at gøre arbejdet mindre fysisk belastende for mennesker, der transporterer, løfter og håndterer tungt gods – ofte i ensidige gentagne arbejdsoperationer.

Easylock

Integreret på slæden, er der et låsesystem som vi kalder “EasyLock“, som betyder at dit værktøj er sikkert forbundet med trolley’en

Det er en nem og intuitivt, en-finger håndtering til værktøjskift.

TrolleyTools

Skab dit eget skræddersyet værktøj der løser netop dit behov

Du kan også gøre brug af vores universal adapter, der gør det hurtigt og nemt at koble eksisterende udstyr til Trolley’en

Løft af gods er en gennemgående aktivitet i stort set alle virksomheder. Der er mange forskelligartede løft, både ude- og indendørs.

Vores løsninger er effektive og hårdføre, og fungerer optimalt inde som ude, Trolleyen er skabt til at løfte og lette arbejdet.

Vi har udvalgt nogle brancher til inspiration for netop din virksomhed. Hvis din branche ikke er repræsenteret, så kontakt os alligevel, vi kan med stor sandsynlighed løse dine løft, træk og skub på en enkel og hensigtsmæssig måde.

 

quicklift til trolley

Få et udtrækssystem som er integreret i bilen, hvor du hurtigt kan få trolley’en ind eller ud af bilen

Udtrækssystemet QuickLift er den hurtigste løsning til at få Trolley’en ud af køretøjet. Den er sikker under kørsel og nem at frigøre til brug.

Det tager under et sekund for at sænke Trolley’en

Se den i aktion

Værktøj til at styrke arbejdsmiljøet behøver ikke at være kedelige!

Beredskab, brand & redning

Løsning af kundens behov for bedre arbejdsmiljø og mere effektiv udnyttelse af personalets ressourcer.

Trolleyen kan hurtigt hentes ud af bilen, og påmonteres det nødvendige værktøj for at gribe de redskaber, som skal bruges til selve brandbekæmpelse. Med en løsning har Hovedstadens Beredskab nu mulighed for at gribe fire slangekurve med enten B-slanger eller C-slanger, og køre dem ud i ét træk, uden at skulle bruge kræfter på, at bære eller bevæge kurvene manuelt.

Udvalgte Samarbejdspartner

Dansk retur system

Nomotec trolley løfteteknik

Ncc

cph lufthavn

Dine behov i fokus

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

 

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt

Innovative løsninger Nomotec - sortering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev