/Entreprenør

Et godt arbejdsmiljø fra starten

Alsidig i brug.

En Trolley til alt.

Entreprenør

Nyheder

Skub og træk

Skub og træk

Skub og træk Vi kan hjælp med de belasteren tunger løft, skub og...

To generationer

To generationer

To generationer To generationer Trolley. NCC købte den først for 3...

Slap af med tunge løft

Slap af med tunge løft

Flemming og hans kollega bruger Smart Trolleyen til at gribe og transportere fødderne. Hvor de førhen har båret en i hver arm, er de nu aflastet, da Trolleyen bærer al vægten.
Ved hjælp af pedalen på Trolleyen, kan maskinen nem…

Produkt

Godt arbejdsmiljø

Undgå unødige skub, træk og løft,
tænk Trolleyen ind fra starten.

NCC

Kontakt os for rådgivning

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger, så udarbejder vi et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed

Tænk Trolleyen ind fra starten

Sikrer et godt arbejdsmiljø selv når det går hurtigt.

 

Bedre arbejdsmiljø for personalet
Se Trolleyen som en integreret del af arbejdspladsens logistik. Trolleyen understøtter medarbejderne, så de hurtigt og med mindst mulig fysisk belastning, kan håndtere dagens træk, skub og løft.

 • Større arbejdsglæde blandt medarbejderne.
 • Ofte en i stedet for to til en given opgave, større fleksibilitet.
 • Undgå arbejdsskader og langtidssygdom.
 • Mere overskud når dagen er omme.

Alsidig brug, undgå arbejdskader
Dårlige arbejdsmiljø, de tunge løft, skub eller træk, medfører ofte skader der kan føre til sygemeldinger. Trolleyen er alsidig, og kan ofte håndtere mange opgaver i virksomheden.
Trolleyen kan bruges mange steder i virksomheden, inde- og ude, og skaber derved et grundlag for et godt arbejdsmiljø for alle involverede person.

Fordele ved Trolleyen

 • En Trolley til de fleste opgaver.
 • Undgå tunge løft, skub eller træk.
 • Trolleyen kan tilpasses de fleste behov, inden- og udendørs.

  NCC – Brug af trolly i industrien

  Løsning af kundens behov for at håndtere tunge skilteklodser, som vejer 28-30 kg. pr enhed.

  “Jeg er Flemming Gyldensteen. Jeg er forvalter herude på asfaltfabrikken hos NCC. Jeg har været her i 30 år. Mange af de første år, lå jeg og kørte skilte. Og de her tunge skilteklodser som vejer godt 30 kg, 28 – 30 kg. – dem har vi knoklet med i mange år. Vi har gjort det manuelt, vi har simpelthen håndlæsset dem af og på vognene, og det har altså kostet noget med arme og ben. Vi har så sat os lidt sammen, når vi lavede APV, min makker og jeg. Og så har vi fundet ud af, at det her skulle vi løse. Så starter vi med at finde en sækkevogn, som faktisk passer til det her. Vi starter med en manuel sækkevogn, og så går vi videre med en batteridrevet sækkevogn, som vi så kan hæve og sænke med. Det giver os igen helt fantastisk minimering af dårlige løft og vrid og arbejde ved siden af bilen. Nu arbejder vi kun bagved bilen. Og den kan køre op og ned ad rampen, uden at vi skal bruge energi – det var et mas det andet. Vi skal ikke længere ned på jorden og samle foden op, vi kan simpelthen køre vognen hen til og hæve den op. Så vi har ikke noget pukleri mere.

  Trolleyen er er jo egentlig ganske simpel. Den kan hæve og den kan sænke. Den kan køre frem og den kan køre tilbage. Og så er der motorbremse på, når den kører ned af bakke, og det er jo en meget vigtig ting.

  Man er jo egentlig glad og har ikke ondt i ryggen og ondt i armene og ting og sager. Og det er faktisk et kæmpe plus, og det er alle pengene værd –  helt sikkert.”

  NCC

  Forvalter Flemming Gyldensteen

  Kontakt os for rådgivning

  Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger, så udarbejder vi et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed

  Mange anvendelsesområder

  Lange strækninger

  Situationer hvor der skal transporteres udstyr over længere afstande, håndterer Trolleyen uden problemer.

  Stigninger, inden- og udendørs

  Fuldt lastet med 120 kg., kan Trolleyen klare en stigning på 20 grader, også i terræn.

   

  Små passager

  Trolleyen er konstrueret, så den kan passere gennem de fleste almindelige døre, små passager hvor andre transportformer ikke kan komme frem.

  Ujævnt terræn, ude- og indendørs

  Trolleyen kan bruges inden- og udendørs.

  Dine behov i fokus

  Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

  Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

   

  QUICK LINKS

  Om os
  Nyheder
  Kontakt

  Innovative løsninger Nomotec - sortering

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

  Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev