\ INDUSTRI

Nul løft politik

Om du er 63 eller 28 år, skal du undgå tunge løft!

Jens som er på videoen, er 61 år. Jens arbejder fuldt ud lige så effektivt som sine yngre kollegaer.

Jens bruger en lifter til de tunge løft.

\ Industri

Nul løft politik

Om du er 63 eller 28 år, skal du undgå tunge løft!

Jens som er på videoen, er 61 år. Jens arbejder fuldt ud lige så effektivt som sine yngre kollegaer.

Jens bruger en lifter til de tunge løft.

Lifter

Lifter og tilbehør

Trolley

Tilbehør

SMART HÅNDTERING

Dansk retursystem:

Mit navn er Brian, og jeg arbejder hos Dansk Retursystem. Mit arbejde består i at reparere og servicere flaskeanlæg. Jeg har en specifik opgave, som består i at udskifte en sliddel inde i en komprimator, som vejer ca. 90 kg. Smart trolley TI120 gør det nemt for mig, og jeg kan tage den fra min bil og køre den ind i butikken, lige meget om der er kantsten eller brosten – det kører den henover. Den er utrolig nem at bruge, og den hjælper mig i min dagligdag for at undgå tunge løft.

Brian, Dansk Retur System

NCC:

Jeg er Flemming Gyldensteen. Jeg er forvalter herude på asfaltfabrikken hos NCC. Jeg har været her i 30 år. Mange af de første år, lå jeg og kørte skilte. Og de her tunge skilteklodser som vejer godt 30 kg, 28 – 30 kg. – dem har vi knoklet med i mange år. Vi har gjort det manuelt, vi har simpelthen håndlæsset dem af og på vognene, og det har altså kostet noget med arme og ben. Vi har så sat os lidt sammen, når vi lavede APV, min makker og jeg. Og så har vi fundet ud af, at det her skulle vi løse. Så starter vi med at finde en sækkevogn, som faktisk passer til det her. Vi starter med en manuel sækkevogn, og så går vi videre med en batteridrevet sækkevogn TI120, som vi så kan hæve og sænke med. Det giver os igen helt fantastisk minimering af dårlige løft og vrid og arbejde ved siden af bilen. Nu arbejder vi kun bagved bilen. Og den kan køre op og ned ad rampen, uden at vi skal bruge energi – det var et mas det andet. Vi skal ikke længere ned på jorden og samle foden op, vi kan simpelthen køre vognen hen til og hæve den op. Så vi har ikke noget pukleri mere.

Trolley TI120 er er jo egentlig ganske simpel. Den kan hæve og den kan sænke. Den kan køre frem og den kan køre tilbage. Og så er der motorbremse på, når den kører ned af bakke, og det er jo en meget vigtig ting.

Man er jo egentlig glad og har ikke ondt i ryggen og ondt i armene og ting og sager. Og det er faktisk et kæmpe plus, og det er alle pengene værd –  helt sikkert.

NCC, Forvalter Flemming Gyldensteen

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt os

BESØG OS

Ellegårdvej 36
6400 Sønderborg
Tel.: +45 93 92 23 42