Intern transport

 

Sønderborg Brand & Redning har investeret i en løsning til transport og håndtering af røgdykkerflasker på stationen

DET STARTEDE MED…

indledende snak om problemstillingen i transport og håndtering af flaskerne når de kommer tilbage til stationen fra en udrykning eller træning.
Flaskerne skal med den gamle løsning, håndteres seks gange manuelt, hvor disse skal hives ud af holder og “sokker” og manøvreres mellem flere apparater og stationer.
Med Trolley løsningen kan flaskerne nemt transporteres til de forskellige stationer og løftes i en arbejdsvenlig højde, således
brugeren ikke skal bukke sig efter flaskerne.

Løsningen vil på sigt blive udvidet med flere værktøjer, som tilpasses behovet for løft af andet tungt udstyr på stationen og i udrykningskøretøjer. Flaskerne skal med den gamle løsning håndteres seks gange manuelt, hvor disse skal hives ud af holder og “sokker” og manøvreres mellem flere apparater og stationer.
Med Trolley løsningen kan flaskerne nemt transporteres til de forskellige stationer og løftes i en arbejdsvenlig højde, således brugeren ikke skal bukke sig efter flaskerne.

Kontakt os for rådgivning

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger, så udarbejder vi et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

 

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt

Innovative løsninger Nomotec - sortering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev