Nyheder & Artikler

Brandmænd: Arbejdsmiljø er vigtigt, men svært i skarp indsats

Brandmænd: Arbejdsmiljø er vigtigt, men svært i skarp indsats

Brandmænd: Arbejdsmiljø er vigtigt, men svært i skarp indsats Der er efterhånden stort fokus på, at man ikke må slide sig selv op, selvom man arbejder i et fysisk krævende fag som i Brand & Redning. Derfor er der strenge krav fra arbejdstilsynet, men er det...

Roadtrip i Tyskland

Roadtrip i Tyskland

Tyske forhandlere af Fire Trolley og Power Wagon  Vi deltager på Domeyers årlige Roadtrip i det nordtyske, hvor vi præsenterer vores Fire Trolley og Power Wagon for et stort publikum af fagfolk, sammen med Blandt andet: Rosenbauer Günzburger Steigtechnik GmbH Paratech...

Case – Brand og Redning KBH

Case – Brand og Redning KBH

Trolley giver bedre arbejdsmiljøi Hovedstadens BeredskabHovedstadens Beredskab har 12 brandbiler med integreret Trolley fra Nomotec. Det gør det fysiske arbejdsmiljø bedre og forebygger nedslidning. Samtidig giver trolleyen brandmændene mulighed for at fokusere 110 %...

Nomotec er udtaget Danish Design Award 2021

Nomotec er udtaget Danish Design Award 2021

Nomotecs Trolley er blevet udtaget til at komme for Danish Design Awards jury i kategorien “Better Work”, hvor årets finalister bliver udvalgt. Dermed skal Trolleyen vurderes af et tungt dommerpanel bestående af profiler inden for design, arkitektur, bæredygtighed og ingeniørvidenskab.

”Det er vi rigtigt glade for og stolte over. Og det gør os ydmyge, at vi har fået besked om, at der i kategorien har været særligt mange indsendelser i år med løsninger af meget høj kvalitet,” siger Klaus Brock, der er direktør i Nomotec.

En ekstra mand til den skarpe indsats

En ekstra mand til den skarpe indsats

I en skarp indsats skal træning, sammenhold og eksekvering gå op i en højere enhed, så branden eller skadesituationen kommer under kontrol og bliver håndteret bedst muligt.
Det er en indsats, hvor hver mand tæller, og hvor der sjældent er hænder nok. Det gælder ikke kun røgdykkerne, men holdet omkring dem, der skifter flasker, løber med kurve, samler slanger og står klar med en tår vand. Alt sammen spiller en afgørende rolle, for at beredskabet kan løse skarpe situationer effektivt og hurtigt.

Pas på ryggen (Guide)

Pas på ryggen (Guide)

Når du er på indsats, er det svært både at være effektiv og hurtig og samtidig tage hensyn til belastningen af din krop.
Men det er vigtigt, at du alligevel gør det. For overbelastning af din ryg kan give svære og langvarige konsekvenser for både dit virke som brandmand og din generelle livskvalitet, da det kan føre til dårlig mobilitet, stærke smerter og sygemelding.
Og det bør ingen leve med, når det kan undgås.

Få vores nyheder, artikler og gode guides

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag værdifuldt materiale direkte i din indbakke