Hvem er Nomotec?

 

Den oprindelige ide

Idéen til Trolleyen opstod, da vi observerede transport af tungt og uhåndterligt udstyr.

Vi så rigtig mange løft, træk og skub med skadelige belastninger for arme, skuldre, nakke og ryg. Det var tydeligt for os, at der var brug for en løsning, der kunne aflaste og forbedre arbejdsmiljøet – og idéen til Trolley var født.

Vi har sidenhen observeret en lang række områder indenfor brand & redning, hvor der er mange fysisk belastende håndteringer, som Trolleyen kan afhjælpe.

Vores drivkraft

Vi mindsker den fysiske belastning for mennesker, der i sit arbejde løfter og transporterer tungt gods. Dermed forebygger vi arbejdsskader relateret til løft, skub og træk.

Vi har noget at have det i

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et ønske om at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

Vores vej til Succes

Nomotec står i dag stærkt på både produkt- og forretningsudvikling.

Produktidéen for Trolley blev principudviklet i 2013. Året efter startede vi udviklingen af produktet og etablerede virksomheden Als-Tec. Det var vores oprindelige navn, som senere blev ændret til Nomotec.

Første model af Trolley blev lanceret i 2016, og allerede året efter lancerede vi 2. generation og udvidede produktsortimentet.

I maj 2019 fik virksomheden sit endelige navn ”Nomotec ApS”. Både medarbejderstab og ejerkredsen blev udvidet, og siden har Nomotec stået stærkt på både produkt og forretning.

Se Trolley løsningen