XHands

XHands

Trolley-tools

til din

branche

Løft af gods er en gennemgående aktivitet i stort set alle virksomheder. Der er mange forskelligartede løft, både ude- og indendørs.

Vores løsninger er effektive og hårdføre, og fungerer optimalt inde som ude, Trolleyen er skabt til at løfte og lette arbejdet.

Vi har udvalgt nogle brancher til inspiration for netop din virksomhed. Hvis din branche ikke er repræsenteret, så kontakt os alligevel, vi kan med stor sandsynlighed løse dine løft, træk og skub på en enkel og hensigtsmæssig måde.

 

Læs vores kundereferencer og lad dig inspirere.

Godt arbejdsmiljø og sikkerhed

Resultatet af et godt arbejdsmiljø er mindre spildtid og dermed motiverede medarbejdere. Med vores Trolley sikrer du ikke blot, at dine medarbejdere undgår arbejdsskader, du sikrer også bedre mobilitet, større tilfredshed, mindre sygefravær og ofte mere effektive processer.

Dine behov i fokus

Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

TrolleyBase

Klik, løft, kør!

 

.

CoHands

Trolley-tools

med dig som medskaber

.

Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

 

QUICK LINKS

Om os
Nyheder
Kontakt

Innovative løsninger Nomotec - sortering

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev