TrolleyTools

Hjælp os, med at hjælpe dig

Løft af gods er en gennemgående aktivitet i stort set alle virksomheder. Der er mange forskelligartede løft, både ude- og indendørs.

Vores løsninger er effektive og hårdføre, og fungerer optimalt inde som ude, Trolleyen er skabt til at løfte og lette arbejdet.

Vi har udvalgt nogle brancher til inspiration for netop din virksomhed. Hvis din branche ikke er repræsenteret, så kontakt os alligevel, vi kan med stor sandsynlighed løse dine løft, træk og skub på en enkel og hensigtsmæssig måde.

Skræddersyet værktøj til din branche

Nomotec trolley tilbehør
Nomotec trolley tilbehør
Nomotec trolley tilbehør
Nomotec Trolley

Forebygger arbejdsskader relateret til løft, skub og træk.

Trolleyen er skabt til at løfte og lette arbejdet og forbedrer det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

Vores vision med Trolley er at gøre arbejdet mindre fysisk belastende for mennesker, der transporterer, løfter og håndterer tungt gods – ofte i ensidige gentagne arbejdsoperationer.

Beredskab, Brand & Redning

Skræddersyet til branchen

Trolleyen kan hurtigt hentes ud af bilen, og påmonteres det nødvendige værktøj for at gribe de redskaber, som skal bruges til selve brandbekæmpelse. Med en løsning har Hovedstadens Beredskab nu mulighed for at gribe fire slangekurve med enten B-slanger eller C-slanger, og køre dem ud i ét træk, uden at skulle bruge kræfter på, at bære eller bevæge kurvene manuelt.

Tænk Trolleyen ind fra starten

Sikrer et godt arbejdsmiljø selv i kritiske situationer.

Bedre arbejdsmiljø for personalet
Se Trolleyen som en integreret del af arbejdspladsens logistik. Trolleyen understøtter medarbejderne, så de hurtigt og med mindst mulig fysisk belastning, kan håndtere dagens træk, skub og løft.

 • Større arbejdsglæde blandt medarbejderne.
 • Ofte en i stedet for to til en given opgave, større fleksibilitet.
 • Undgå arbejdsskader og langtidssygdom.
 • Mere overskud når dagen er omme.

Alsidig brug, undgå arbejdskader
Dårlige arbejdsmiljø, de tunge løft, skub eller træk, medfører ofte skader der kan føre til sygemeldinger. Trolleyen er alsidig, og kan ofte håndtere mange opgaver i virksomheden.
Trolleyen kan bruges mange steder i virksomheden, inde- og ude, og skaber derved et grundlag for et godt arbejdsmiljø for alle involverede person.

Fordele ved Trolleyen

 • En Trolley til de fleste opgaver.
 • Undgå tunge løft, skub eller træk.
 • Trolleyen kan tilpasses de fleste behov, inden- og udendørs.

  Udvalgte Samarbejdspartner

  Beredskab, Brand & Redning

  Ergonomisk brandstation

  CPH Lufthavn

  Forøget effektivitet

  NCC

  Et bedre arbejdsmiljø

  Dansk Retur System

  Minimere tunge løft

  Godt arbejdsmiljø og sikkerhed

  Resultatet af et godt arbejdsmiljø er mindre spildtid og dermed motiverede medarbejdere. Med vores Trolley sikrer du ikke blot, at dine medarbejdere undgår arbejdsskader, du sikrer også bedre mobilitet, større tilfredshed, mindre sygefravær og ofte mere effektive processer.

  Dine behov i fokus

  Vi udarbejder gerne en løsning der passer til netop dine behov, send os billeder, tegninger eller ring til os, så vi kan udarbejde et forslag på en løsning, der understøtter din virksomhed.

  TrolleyBase

  Klik, løft, kør!

   

  .

  CoHands

  Trolley-tools

  med dig som medskaber

  .

  Vi udvikler og fremstiller produkter til forbedring af det fysiske arbejdsmiljø. Drivkraften kommer fra et oprigtigt ønske om, og en interesse i, at forebygge arbejdsskader kombineret med vilje og evne til at omsætte ideer og behov til produkter.

   

  QUICK LINKS

  Om os
  Nyheder
  Kontakt

  Innovative løsninger Nomotec - sortering

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Hold dig opdateret om vores nyeste produkter og nyheder

  Tak! Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev